Uitstapje

Zomervakantie Escaperoom

Looptijd: 18 jul t/m 3 aug

Zomer vakantie

Nu is er om een brand te blussen een pomp die ruim 1.000 liter water per minuut levert een vanzelfsprekendheid. Vroeger werd het water in emmers door menselijke kettingen naar de bron van het vuur gebracht.

Door de eeuwen heen hebben uitvindingen geleid tot grote technische ontwikkelingen die het gevaarlijke en inspannende werk van brandweerlieden ondersteunen om hun medemensen te beschermen.

Ons brandweermuseum wijst ons de weg van deze ontwikkeling. Het toont techniek en geeft een idee van de bijzondere houding en verantwoordelijkheid die mensen van de brandweer leven. Dompel jezelf onder in dit avontuur van gedeelde toewijding, solidariteit en vriendschap.

Escaperoom 18 juli t/m 2 aug.

Deze zomervakantie komt de escape room weer naar het brandweermuseum. Op een speelse wijze wordt, voor jong en oud, uitgelegd met behulp van opdrachten om met 10 min te ontsnappen uit een huis waar “brand” is. Deze escape zal beschikbaar zijn naar de regels welke op dat moment gelden met betrekking tot het Coronavirus.

Smokey komt ook deze vakantie logeren maar of hij elke dag op tijd wakker is weten wij natuurlijk nog niet. Kijk op onze website en/of facebook pagina wanneer Smokey er zeker is.

Het museum/vrijwilligers team verheugt zich op uw bezoek.

Faciliteiten
  • Babyverschoonruimte
  • Geschikt voor kinderen
  • Geschikt voor mindervalide
  • Lift
  • Parkeergelegenheid (gratis)
  • Toiletten

Tarieven en openingstijden zie onze website.


Zomervakantie Escaperoom
Hofstraat 5
7271AP Borculo