Uitstapje

Miniworld Rotterdam: de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux

Looptijd: Gehele jaar

Een verrassende wereld in het klein

Miniworld Rotterdam is een publieksprijswinnende miniatuurwereld op loopafstand van Rotterdam CS. Hier wacht een piepkleine wereld  vol verrassende details. Miniworld biedt een uniek platform om de stad Rotterdam, met haar indrukwekkende geschiedenis, architectuur en haven, in vogelvlucht te verkennen: een drie dimensionale miniatuurwereld. Aan de hand hiervan worden prachtige verhalen verteld, de zogenaamde vierde dimensie. Maar er is meer: laat je meevoeren langs sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen en vele, fantasie prikkelende scènes. Elke 24 minuten valt de nacht in een reeks prachtige avond- en ochtendkleuren. Inmiddels bouwt Miniworld aan een nieuw deel: Groot-Brittannië in miniatuur.  Hier toont een kleine wereld waarin zij groots is. Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.miniworldrotterdam.com

Faciliteiten
  • Geschikt voor kinderen
  • Geschikt voor mindervalide
  • Gratis WIFI
  • Lift
  • Restaurant
  • Toiletten

Tarieven:

Volwassene: €11,70Kind: €7,70

Via onze webshop kunt u uw tickets met korting verkrijgen:https://miniworldshop.nl/product-categorie/e-tickets/

OpeningstijdenWo, do en vr: 12:00 tot 17:00 uur; Za en zo: 10:00 tot 17:00 uur.In schoolvakanties hanteren wij ruimere openingstijden. Bezoek onzewebsite voor de actuele openingsinformatie.

Locatie en bereikbaarheidMiniworld Rotterdam is uitstekend bereikbaar. Je vindt ons op 5 minutenlopen van Rotterdam Centraal Station. Voor de auto is er in de directe omgevingparkeergelegenheid in parkeergarage P2 van het Groothandelsgebouw.


Miniworld Rotterdam: de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux
Weena 745
3013 AL Rotterdam