Uitstapje

Killjoy’s Travels

Looptijd: Gehele jaar

Ontsproten uit de creatieve breinen bij Logic Locks, winnaars van de Beste Escape Room 2016, is nu een nieuwe meeslepende ervaring! De dappere zielen die dit avontuur aandurven krijgen de kans om een gigantische reiskoffer, die uit het niets verschenen lijkt te zijn, als eerst te onderzoeken… Naarmate de spelers zich een weg verder het mysterie inwerken, wordt duidelijk dat de eigenaar van de koffer op zijn minst gezegd niet helemaal pluis is… Lukt het jullie team het geheim te ontrafelen en de toekomst te redden?

– Ontwikkeld door ervaren escape room designers in samenwerking met organisatiepsychologen

– Te spelen op een locatie naar keuze in heel Nederland, indien nodig zijn er verschillende mogelijkke lokaties in Amsterdam beschikbaar.

– Duurt ongeveer 90 minuten.

– Te spelen met 10 tot 20 mensen per spel, meerdere spellen back to back zijn goedkoper.

De complexiteit van de puzzels en de verhaallijn maken een goede samenwerking onmisbaar. Dit feit gecombineerd met het gevoel van gemeenschappelijke triomf op het einde, maakt het een ideale teambuilding ervaring. De makers van deze ervaring wonnen in 2016 de prijs voor de beste Escape Room van Nederland, op basis van beoordelingen op verschillende reviewplatforms.

 

Aarzel voor meer informatie over dit spel niet om contact op te nemen met ons door te schrijven naar escapecase@logiclocks.com.

Faciliteiten
  • Geschikt voor kinderen
  • Toiletten

Tarieven:

12 – 12 pp     –  €34,50

13 – 15 pp     –  €27.50

16 – 20 pp     –  €24,50

20+ pp (meerdere spellen achtereen)     – €19.50


Killjoy’s Travels
Ferdinand Huyckstraat 28
1061 HW Amsterdam