Evenement

Kerstactiviteiten bij Dierenpark De Oliemeulen

Looptijd: 21 dec t/m 5 jan

Beleef ook dit jaar de kerstsfeer tijdens een gezellig dagje uit in Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg.
In het ‘vreemdste dierenpark van Nederland’  kun je tijdens de kerstvakantie samen met je familie een detectivespel doen, cadeautjes, taarten en slingers maken voor de dieren, op de foto gaan in een speciaal fotohoekje en natuurlijk plaatsnemen bij andere leuke én leerzame demonstraties.

Speciaal tijdens de kerstvakantie is het voor bezoekers mogelijk om onder begeleiding groentetaarten, fruitslingers en cadeautjes te maken voor onze dieren. Drie keer op de dag worden deze taarten, slingers en cadeautjes door onze dierverzorgers uitgedeeld aan de dieren. Iedereen is hierbij welkom om te komen kijken. Tijdens het voeren vertelt de dierverzorger ook leuke wetenswaardigheden over de dieren en kunnen jullie vragen stellen.

Daarnaast wordt meerdere malen per dag de slangen- en spinnendemonstratie verzorgd. Naast de uitgebreide uitleg over deze dieren mag u na afloop de slang om de nek en de vogelspin op de hand, een unieke foto! Tweemaal per dag wordt er buiten op het veld gevlogen met de roofvogels.

Ook is er in de kerstvakantie een detectivespel te spelen in De Oliemeulen. Alle dieren waren namelijk druk bezig om De Oliemeulen mooi en gezellig te versieren, maar er is één dier wat zich daarbij heeft misdragen. Ga op zoek naar alle aanwijzingen en zoek uit welk dier dit was!

Kinderen kunnen lekker kleuren terwijl u de kerstsfeer “proeft” op het gezellige en verwarmde terras. Uiteraard zullen de heerlijke erwtensoep en glühwein niet ontbreken op de kaart.

Van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 bent u elke dag van 10:00 tot 18:00 van harte welkom bij Dierenpark De Oliemeulen aan de Reitse Hoevenstraat 30 te Tilburg, met uitzondering van 1e kerstdag en nieuwjaarsdag, deze dagen is het park gesloten.

Faciliteiten
  • Babyverschoonruimte
  • Buitenterras
  • EHBO
  • Geschikt voor kinderen
  • Geschikt voor mindervalide
  • Gratis WIFI
  • Parkeergelegenheid (gratis)
  • Restaurant
  • Toiletten

Openingstijden:

Dagelijks van 10:00 – 18:00

1e kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten.

Tarieven:
Kinderen onder 3 zijn gratis

Kinderen tussen 3 en 12: €11

Volwassenen: €12

65+ers: €9,75


Kerstactiviteiten bij Dierenpark De Oliemeulen
Reitse Hoevenstraat 30
5042 EH Tilburg